di 23 juli 2024

Belgisch leger vindt bijna hooiberg rond speld

BINNENPARKING – Het Belgisch leger is er bijna in geslaagd tijdens een speuroperatie de hooiberg rond een vermiste speld te vinden. Dat besluit een intern rapport dat uit het ministerie van Defensie naar de pers gelekt is. Toch steekt het leger meteen ook een pluim in eigen hoed. “Veel had het echt niet gescheeld.”

Toen tijdens een militaire oefening troepen dagenlang, met alle mogelijke middelen en logistieke steun, op zoek gingen naar een speld in een hooiberg, kwamen de manschappen “toch gevaarlijk dicht in de buurt” van wat op de hooiberg in kwestie moest lijken. “Het bleek een hele grote emmer in iemands tuin te zijn, maar van ver zou niemand het verschil hebben gezien”, getuigt een van de officieren. “We kwamen ook systematisch op het spoor van wat uiteindelijk als een vogelverschrikker, ongeschoren schaap en een weggelopen poedel werden geïdentificeerd, maar er is duidelijk sprake van een positieve evolutie.”

Het leger belooft haar speurtactieken enigszins bij te sturen met oog op toekomstig succes. “We gaan onze nachtlampen ook effectief aanzetten in het donker. Baat het niet, dan schaadt het niet.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

13 REACTIES

  1. Goed en kwaad zijn meer een kwestie van realiteit versus illusie en sensualiteit.
    Door multiculturalisme waar de debielen zo mee paraderen en overal open deuren intrappen sta je niet aan de goede kant. En nooit meer aan mijn kant, met de arrogante onderwereld die het is. Ik moet dit zeggen omdat dit voor mij zo is geregeld die voor eenheid pleit. Op seksueel of biologisch vlak of op het niveau van voetbal of de EU is dit juist een tegenstelling hieraan. Ik zal niet zeggen dat die niets voorstelt, het is een kracht ten kwade en re-volutionair enkel in die zin dat het een teruglopende evolutie is.

Een reactie achterlaten