vr 19 juli 2024

Antwerpenaars zoeken overnemer stadsbestuur: “Gratis af te halen”

STAD – Terwijl het Antwerps stadsbestuur op zoek gaat naar een opvolger voor het dansinitiatief Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi, lijken ook steeds meer Antwerpenaars uit te kijken naar een overnemer van het stadsbestuur. De frustraties met de huidige leiding lijken bij velen zo diep te gaan dat de verwachtingen voor wie hen opvolgt dan ook uitgesproken laag blijven. “Zelfs een giraf met stenen kloten doet minder naar de botten“, klinkt het.

“Wie zich geroepen voelt het huidige bestuur een nieuwe bestemming te geven, mag ze voor niks komen halen”, staat in een paginavullende annonce in onder andere Gazet Van Antwerpen te lezen. “Dat kost ons hier bakken geld, doet de skyline naar de zak en over enige verantwoordelijkheidszin of transparantie gaan we zwijgen. Wie dus ergens een incompetent schepencollege kan gebruiken, geeft maar een belleke. Alles moet weg, en rap!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. 1. Als je doet wat je kan ben je vrij.

    2. Als je niet doet wat je kan, ben je niet vrij, en ook niet als je niet kan wat je doet. Dat is politiek.

    Mensen denken in tegenstellingen en ze zoeken het steeds meer in de details. Ze worden daar flauw in. Daarboven, en dat wordt pas ernstig, zijn ze nog stoer ook.

  2. Het is zo dat mensen een hoop haat in zich hebben, en de dingen die ze willen uit de kramp van hun hebzucht zijn niets meer waard zonder die haat. De motivatie of inspiratie om te leven komt uit niets anders dan mij; hierin zijn ze 100 procent parasiet. Van zichzelf hebben ze niets van enige betekenis om voor te bestaan. En de onkunde komt voort uit die haat tegen mij persoonlijk. Daarbij letten ze hoofdzakelijk op de administratie en denken daarmee alles van me te weten, waarbij enkel die administratie steeds groter wordt om me klem te zetten tot ze erin ten onder gaan en ikzelf steeds simpeler wordt.

Een reactie achterlaten