POLITIEK – Vlaams Belang is niet opgezet met het terugschroeven van eerdere versoepelingen. Dat laat voorzitter Tom Van Grieken in een filmpje op sociale media weten aan ieder die het horen wil. Van Grieken pikt het niet dat we allemaal moeten boeten voor de crisis en dat de overheid grote stukken van de bevolking dus zomaar over dezelfde kam scheert. “Dat doe je toch gewoon niet?” klinkt het verontwaardigd.

“Schandalig hoe ze daar in Brussel al die brave, fatsoenlijke en hardwerkende burgers laten opdraaien voor de uitspattingen van een minderheid“, bijt het kamerlid van zich af. “Zijn we nu echt zo laag gezakt dat we hele bevolkingsgroepen gaan viseren, gewoon omdat we te koppig zijn om van strategie te veranderen, of om een genuanceerd mensbeeld voorop te dragen waarin iedereen dezelfde kansen verdient? Laat ons nu toch stoppen met al die jongeren, kappers, horeca-uitbaters, theatermakers en andere deftige mensen te pesten en onze haat en argwaan weer gewoon richten op wie er toevallig anders uitziet dan wij.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Leave a Reply