do 18 juli 2024

Vlaams Belang: “Onaanvaardbaar hoe overheid deze crisis op onschuldige groeperingen uitwerkt”

POLITIEK – Vlaams Belang is niet opgezet met het terugschroeven van eerdere versoepelingen. Dat laat voorzitter Tom Van Grieken in een filmpje op sociale media weten aan ieder die het horen wil. Van Grieken pikt het niet dat we allemaal moeten boeten voor de crisis en dat de overheid grote stukken van de bevolking dus zomaar over dezelfde kam scheert. “Dat doe je toch gewoon niet?” klinkt het verontwaardigd.

“Schandalig hoe ze daar in Brussel al die brave, fatsoenlijke en hardwerkende burgers laten opdraaien voor de uitspattingen van een minderheid“, bijt het kamerlid van zich af. “Zijn we nu echt zo laag gezakt dat we hele bevolkingsgroepen gaan viseren, gewoon omdat we te koppig zijn om van strategie te veranderen, of om een genuanceerd mensbeeld voorop te dragen waarin iedereen dezelfde kansen verdient? Laat ons nu toch stoppen met al die jongeren, kappers, horeca-uitbaters, theatermakers en andere deftige mensen te pesten en onze haat en argwaan weer gewoon richten op wie er toevallig anders uitziet dan wij.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Haha! Geweldig. Die pointe, dat is het. Die doorprikt puntig de dommigheid van het racisme en van de typerende hatelijkheid van die partij (en haar historische voorgangers). Iets in mij zou zo waar dadelijk willen aansluiten bij een politieke beweging waar je zo zalig elke intelligentie en elke menselijkheid mag uitschakelen… Hahaha. Gewoon dierlijk en bruut doen. Wauw… 😀 Hoe ontspannend kan een ideologie worden? 😀 Wat zouden de religieuze aanhangers van “non dualiteit” daarvan denken, van de ontmaskering van de betreffende haatgroep als “heerlijk simpel”? Ja, deze wereld is toch ingewikkeld geworden.. Je moet bij alles en nog wat nadenken… Dan moet er toch plaats zijn voor een partij die het recht verdedigd helemaal niet meer kritisch te zijn, na te denken, behoedzaam te zijn of je humane Geweten te beluisteren? 😀 Laten we die jongens vooral in hun hemdje blijven zetten. Ook dat was toch iets wat we graag mochten doen in de kleuterklas? De domkopjes op de kop zitten! Haha Pest op een plezierige manier een racist of een gelovige die voor “flink zijn” en wilskracht gaat, en je maakt de wereld meteen a better place! Zo simpel kan het goede leven zijn! Meer van dat, bitte

Een reactie achterlaten