vr 19 juli 2024

Ben Weyts niet te spreken over paar schoenen waar hij vanmorgen nochtans zelf in stapte

POLITIEK – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts wil niet weten van het schoeisel waar hij vandaag in rond moet lopen. Dat weet de Beerselse N-VA-coryfee volgens kabinetsmedewerkers al de hele dag luidop te ventileren. Toch lijkt er maar weinig begrip voor de minister, die het paar vanochtend nota bene eigenhandig zou aantrokken hebben.

“Hier kan ik toch niet in gezien worden”, zou Weyts over het kalfsleren paar herenschoenen hebben geklaagd. “Ik heb zo mijn best gedaan om in hippe, informele sneakers te komen werken, want dat zien de mensen graag tegenwoordig, maar zie mij hier nu zitten. Maar reken maar dat ik hier nog maanden lang over zal zagen, wiens beslissing het ook was. Goed weten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Het heeft miljoenen jaren geduurd onze emoties te ontwikkelen door eerst imitatie en later toen het zelfbewustzijn was gegroeid oppositie (en daarmee zelfverdediging). Pas nu begint de mens een beetje zelfstandig te leren denken buiten het voor of tegen, echter de onderwerpstof bestaat nog voor 90 procent uit glamour. Het denken wordt hierdoor bemoeilijkt, en het gebrek aan rede wordt gecamoufleerd door de idealen die de mens aanvankelijk vooruit stuwden toen zijn verstand nog onderontwikkeld was. Het is nep omdat het een vertakking is van eerdere gebreken.

  2. Een toonaangevend voorbeeld in de ontwikkeling van het analytisch vermogen zien we bij twee apen die elkaar ontvlooien. Zo evolueerde zich langzaam de medische kennis die ons geheel in beslag neemt.

Een reactie achterlaten