BUITENPARKING – De populaire talentenjachtshow ‘The Voice of Holland’ staat onder felle kritiek nadat bekend werd gemaakt hoe meerdere mannelijke insiders van hun positie misbruik maakten om seksuele verhoudingen met deelnemers aan te knopen. Vooral bandleider Jeroen Rietbergen geeft aan spijt te hebben van zijn daden. “Mijn gedrag was onaanvaardbaar. Ik heb lang niet iedereen dezelfde kansen tot misbruik gegund.”

Rietbergen verliet ondertussen het programma en zijn jarenlange partner Linda de Mol verbrak inmiddels ook hun relatie. “Snap ik wel”, beseft de 50-jarige componist. “Ik heb echt wel zwaar gediscrimineerd op wie ik emotioneel zou chanteren om in bed te krijgen. Weliswaar getalenteerde doch spuuglelijke takkewijven kregen gewoon geen kans. En dat zou niet mogen. Iedereen verdient de opportuniteit om de systematisch misogyne aard van show business van dichtbij te leren kennen. Ik ben dan ook bereid de hand in eigen boezem te steken in plaats van dat bij half Nederland te doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

5 REACTIES

 1. Onze correspondent in Nederland.

  Experts reageren kritisch op een nieuwe theorie over het verraad van Anne Frank.

  Ik las pas van een medewerker van de nucleaire faciliteit in de Negev woestijn dat John F. Kennedy omdat die daar inspectie wilde door de VS uit wraak werd vermoord door Israël.
  Misschien staat daarom bij Amerikaanse presidenten Israël altijd voorop al in hun verkiezingscampagne.

  Zweden leeft in een immigrantenfobie sinds Anne Frank daar als kind op tv verscheen.
  Barbro Karlen ontmoette haar neef uit haar vorige leven, Buddy Elias (voorzitter van de Anne Frank Stichting destijds het laatste levende familielid van Anne Frank) die haar uitnodigde zonder te zeggen wie hij was. Ze herkenden elkaar direct en bleven vrienden tot aan Buddy’s dood.

  Het dagboek van een jong meisje, alle meisjes moeten zich erin herkennen, niet alleen Joodse.

  Sinds de ongekuiste versie over de witte smeer in haar slipje uit is die de omgeving van Anne Frank tot op straat in de gaten kreeg wat leidde tot haar arrestatie, krijgt iedereen die een of ander burengerucht heeft waar een buitenlander bij betrokken is een waarschuwende brief over racisme van het Anne Frank museum.
  Niemand durft er omheen.

  De nazi’s vonden haar op de geur, minder bekend. Ze hebben een hoger ontwikkelde geur, die kan per persoon duizendmaal verschillen. Vandaar de noodzaak tot een mondkapje.

 2. De experts leggen een verband met het dagboek van Maître.
  Ik denk ook aan de nieuwe onthullingen van Robert Kennedy jr. over Anthony Fauci (hier al langer bekend als Faust) waarin hij er dieper op ingaat hoe in dezelfde persoon het gevolg de oorzaak probeert ongedaan te maken.

 3. Het artikel toont aan welke richting de democratisering ook in Nederland op gaat.

  Dubbele binding, leuk-doen en kleineren, plezier en pijn, zijn de spelletjes die veel mensen spelen en de voorwaarde voor schizofrenie.
  Ze noemen dat ‘carrot and stick’ in het Engels, waarmee de Hollanders bekend staan: een paard geef je zoetigheid (een peen) en dan een klap op zijn bek (de stok) om hem onderworpen te krijgen.
  Ze analyseren voortdurend de verdeel-en-heers-strategie van de Britten, maar hier hebben ze nooit van gehoord.

 4. Er is een boek: Christus wordt weer gekruisigd.

  Bij de narcisten die fatsoenlijk zijn geworden, bestaat er door de vele afstudeerscripties een preoccupatie met de pruim van Anne Frank. Gelukkig is haar stoffelijk overschot niet meer te vinden anders zouden ze haar steeds opgraven voor een DNA analyse.

Leave a Reply