wo 24 juli 2024

N-VA investeert plots in peperdure bliksemafleider: “Zomaar”

POLITIEK – De N-VA van Bart De Wever kondigt infrastructurele aanpassingen aan haar nationale partijbureau aan en installeert prompt een gloednieuwe state-of-the-art bliksemafleider op het dak. Dat maakt de partij bekend op haar sociale media-pagina’s. Waarom de Vlaams-nationalisten een dergelijke investering zo plots nodig vonden willen ze echter niet kwijt. “Gewoon. Voor als het bliksemt, zeker?” klinkt het summier.

“Mag een partij die het al druk genoeg heeft met opkomen voor de hardwerkende Vlaming zich niet beschermen tegen onvoorziene weersomstandigheden?” verdedigt het bestuur zich verder. “U moet daar niet altijd iets achter zoeken, hoor. Soms kan het al eens flink stormen en dan wil je die plotse hoogspanning zo snel mogelijk van je afketsen. Moeten we daar nu echt zo bij blijven stilstaan? Je zou denken dat de media wel nuttigere zaken te onderzoeken hebben, zoals Sihame El Kaouakibi en al die andere corrupte politici die niet tot onze partij behoren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

 1. De meest esoterische waarheden waar altijd strijd en illusie om is geweest, uiten zich in het leven van alledag want ze zijn simpel. De waarheid laat zich nooit kennen zonder dat er een vraag is, hoewel als het antwoord komt de vraag vaak al vergeten is.
  Ik had zo een gesprek over de hel met een knul die in Jezus gelooft maar niet in een eeuwige hel, hij dacht dat mensen wel tien of honderd nieuwe kansen krijgen in een nieuw leven voor het afgelopen is. Ik riposteerde dat we die honderd levens al gehad hebben, en dat dit het beslissende moment is. Wat gebeurt als mensen geen spirituele energie hebben opgebouwd, de materiële aarde op voorbestemde tijd voorbij is en de mensheid normaliter kan overgaan naar een hogere bestaansvorm zij op dat niveau met lege handen staan en daar geen energie dus leven hebben behalve materie; ze worden dan samen met de overgebleven materie vermalen tot oermaterie, maar ze moeten dit voor bijna eindeloze tijd bewust als ziel (= het beginsel van voelend leven) meemaken als basis voor nieuwe materiële vormen. Daarom is men nu zo gepreoccupeerd met rape; we maakten het ter plekke mee toen ons gesprek onderbroken werd door de censuur. Rap. Een paar aardige vrouwen uit Nederland waren al nieuwsgierig geworden toen ze de negers zagen met hun gettoblaster, ze vonden het zó leuk. Ik zei ja, Nederlandse vrouwen kennen geen enkele eigenwaarde. Ze leven zomaar. Per ongeluk. Want zo werd iedere uitleg die ik al had omgebogen naar de negertjes; het draait om het negéren. Ik kan mezelf dus niet op een ander niveau uitleggen, want dat staat onder censuur. De toeschouwers van een misdaad zijn de ergste misdadigers, het is het zelfgenoegzame volk. Het punt is dat mensen in één leven al eigenschappen ontwikkelen waar ze in hun eigenwaan niet meer vanaf komen, op langere termijn is dat nog veel moeilijker. Daarom bepalen de kleinigheden ons lot.

 2. Corona is geen probleem maar een oplossing, bedoeld om de mensen een houvast te geven in de kleinzieligheid waar ze het altijd gezocht hebben.
  In Afrika beginnen ze te neuken op hun tiende, in de VS (op zwarte scholen) op hun twaalfde. Westerse vrouwen kunnen dat fysiek niet aan, en die ik kende gingen er bijna allemaal aan onderdoor en werden op de operatietafel versneden met soms een onduidelijk kind toen ze niet meer geil genoeg waren. En dat was voor de negers het plot overnamen.
  Ik zag de winkelmeisjes al maanden dagelijks in de winkel, die dicht was, af en toe iets aanraken of verzetten, zo is de politiek die als vakkenvuller steeds alles van plaats verwisselt maar nooit denkt en niets te doen heeft. Zo staan de prijs van een leven (achteraf bepaald) en de waarde nooit in verhouding.

  • Nu worden de vrijheid en emancipatie vanaf het vierde jaar bepaald in supermacht en bondgenoten die zich verder legitimeren hun ethiek op te dringen aan landen die niet evenveel seksen willen. De immigratie uit deze landen is evenredig.

  • Vanzelf dat juist het leger een voorbeeldfunctie moet vervullen voor de verdergaande seksuele integratie zodat de binnen te vallen landen door hun ‘eigen mensen’ worden bevrijd. Proxy van binnenuit.

Een reactie achterlaten