vr 19 juli 2024

Wetenschappers ontdekken onderwerp waar Mia Doornaert geen mening over heeft

WETENSCHAP – Een groep deskundigen kondigt een wel heel bijzondere vondst aan. Tijdens routine-onderzoek botsten de wetenschappers op een niet nader genoemd onderwerp waar barones Mia Doornaert volgens de eerste gegevens vooralsnog geen mening over zou hebben. “Mogelijk een primeur”, klinkt het voorzichtig.

“Je wil zeker niet te snel van stapel lopen met zo’n dingen,” licht het team toe. “Maar als we onze simulaties mogen geloven, hebben we hier toch een thema beet waar de barones zich met alle respect nog nooit over zou hebben uitgelaten en ons met al haar expertise zou hebben overladen, en dat wil wat zeggen.”

Verwacht wordt dat de definitieve resultaten pas over een maand of twee bekend zijn. “Om zeker te zijn moet je natuurlijk eerst alle columns, tweets en ontelbare verschijningen als studiogast analyseren. Daar gebruiken we liever een supercomputer van NASA voor, want dat kan je onder de Conventies van Genève geen mens aandoen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten