vr 19 juli 2024

Jambon in kerstboodschap: “Hangt van ons allemaal af hoe snel ik dit te boven kom”

POLITIEK – Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft de Vlaming toegesproken in zijn jaarlijkse kerstboodschap. Veel reden tot vreugde is er echter niet, geeft ook de regeringsleider zelf toe. Toch roept hij op tot solidariteit, geduld en collectieve inzet voor het hogere doel: zijn carrière. “Alleen samen kunnen we mijn politieke loopbaan uit deze miserie slepen”, verklaart hij bezorgd doch vastberaden.

“Dat dit al zware tijden voor mijn imago en geloofwaardigheid als beleidsvoerder zijn geweest hoef ik aan niemand uit te leggen”, knikt Jambon naar de kijker. “Ook zonder corona was het zeker geen makkelijk jaar om Jan Jambon te zijn. Zelfs wie nu financieel totaal aan de grond zit, sociaal uitgehongerd is of herstellende van een vreselijke infectie, heeft zich vast al afgevraagd hoe we mijn electorale toekomst nog perspectief kunnen bieden. Ik weet dat u daarvan wakker ligt en vraag u dan ook om vol te houden, niet egoïstisch te zijn en straks uw woede en frustraties volledig op het federale niveau af te schuiven. Alleen zo bouwen we Jambon straks weer op. Prettige feestdagen!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten