do 21 september 2023

N-VA wil kerncentrales op confederalisme laten draaien

WETENSCHAP – Het is nog drie jaar wachten op verkiezingen, maar bij N-VA zet men al volop in op een nieuwe line-up aan politiek talent gesterkt door een fervent geloof in het heil van confederalisme. Niet alleen gelooft de partij dat ons land er beter onder zal varen, maar ook vraagt het wetenschappers of het mogelijk is om de reactoren van Doel mits een kernuitstap gewoon op “confederale” energie te laten draaien. “Baat het niet, dan schaadt het niet”, klinkt het bij de Vlaams-nationalisten.

“Door de huidige crisis lijkt het duidelijk dat het huidige gang van zaken niet meer werkt”, staat op de partijwebsite te lezen. “Zo veel is duidelijk. Maar wat is dan de oplossing? Wel, het wordt tijd om het wondermiddel dat heel die tijd al onder onze neus lag een kans te geven. En als die Vivaldi-losers zo nodig het been stijf houden en weigeren ons van propere stroom te voorzien, dan poweren dat boeltje toch gewoon met onze eigen gebakken lucht?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Aarde, water, vuur en lucht.

    7 is een kerngetal (het aantal mogelijke combinaties van 3); de materie zoals we die kennen bestaat uit vast en vloeibaar, en daarnaast gasachtig, plus 4 ethers.
    Kerncentrales zijn een eenvoudige toepassing van de atoombom, Frankrijk draait er bijna helemaal op. Echter de grootste bedreiging van het milieu komt hiervandaan waardoor de ether wordt vervuild die niet aan de wetenschap en haar meetapparatuur bekend is.

    De ether werd ooit wel voorgesteld als de steen der wijzen.

  2. Het aantal combinaties een tegelijk, twee tegelijk, drie tegelijk, enzovoort = 2n-1 (algebra). Zo is het getal geëvolueerd uit verschillende combinaties van drie, 2 tot de 3e-1 = 8-1 = 7.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: