vr 19 juli 2024

Erdogan bestraft Frans racisme door alles te boycotten wat “uit hun vuil kutland komt”

BUITENPARKING – Het zit er flink tegen tussen de Franse en Turkse regeringen. Een satirische spotprent waarin president Recep Tayyip Erdogan flink op de korrel wordt genomen lijkt dat ook alleen maar erger te maken. Niet alleen veroordeelt Ankara de persiflage, maar beschuldigt het nu ook heel Frankrijk van ‘cultureel racisme’. “En dat gaan we bestraffen door alles te boycotten wat uit dat zielig kloteland komt”, belooft Erdogan.

“Wie denken die decadente camembertvreters wel dat ze zijn om vrome moslims met zo’n voorbijgestreefde stereotypes te bekampen?”, fulmineerde de Turkse president op de nationale omroep. “Dit is fucking 2020, weten jullie wel? Typisch dat pastiszuipende, kikkerbillenlikkende kutvolk om zich zo immatuur op te stellen in een reeds labiele internationale context. Er zit dan ook niks anders op dan dat Turkije zich hier de moreel superieure partij toont door al wat Frans is gewoon te bannen of op de brandstapel te gooien. Dan zal de wereld rap zien wie hier de prehistorische racist is.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  1. Ook Iran is weer zwaar getroffen door corona, maar het wapenembargo door de VN liep recentelijk af, en vooral nu Iran de oorlog heeft afgekondigd aan corona, zullen de onderhandelingen met China en Rusland wel tijdig zijn hervat.

Een reactie achterlaten