vr 19 juli 2024

China blijft waakzaam voor ‘Trump-virus’

BUITENPARKING – De Volksrepubliek China blijft op haar hoede voor wat leden van de Communistische Partij het “Trump-virus” zijn gaan noemen. Dat meldt het nationale persagentschap Wanquan Shibai. Vooral president Xi Jinping maakt zich zorgen dat “bepaalde individuen” voor een nieuwe golf kunnen zorgen, al willen de Chinezen daar duidelijk niemand mee viseren. “Maar dan ook echt niemand”, klinkt het in Beijing.

“Natuurlijk vraagt de wereld zich nog steeds af wie verantwoordelijk is voor dit vreselijke Trump-virus“, verklaarde de Chinese president eerder vandaag. “Al is het zeker niet de bedoeling van de Chinese overheid om bepaalde wereldleiders ervan te beschuldigen dit Trump-virus te verspreiden. Het maakt ons eerlijk gezegd totaal niet uit waar het Trump-virus vandaan komt of wie het Trump-virus momenteel draagt, maar één is zeker: alleen door het Trump-virus voldoende te blijven benoemen, kunnen we het Trump-virus succesvol bestrijden. Voor alle duidelijkheid: deze persconferentie ging uitsluitend over het Trump-virus. Heeft iedereen dat? Dank u.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. De bedrijfstop van China is in de VS opgeleid. In Engeland ging een vrouw voor een cursus naar de universiteit waar nu ook de extreem rijke internationale studenten met een eigen chauffeur de dienst uitmaken die het kunnen betalen. Uit eigen volk zitten ze in een kippenhok, en dat ook mentaal. Liberaliseren. Spreid je benen maar.

Een reactie achterlaten