di 23 juli 2024

Nederland krijgt nieuwe naam en heet voortaan ‘Toontje Lagerland’

BUITENPARKING – De landkaarten van Europa zijn onverwacht aan herziening toe, nu een plotse naamsverandering zich bij onze noorderburen opdringt. Vanaf vandaag zal Nederland, het grootste land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, niet langer onder de vertrouwde naam bekend staan, maar omgedoopt worden tot ‘Toontje Lagerland’. Dat bevestigde het kabinet van premier Mark Rutte vanochtend.

“Het is belangrijk dat onze natie zich aanpast aan de tijden waarin we ons bevinden”, sprak Rutte de bevolking eerder vandaag toe. “De koers die we dit turbulente jaar gevaren hebben was mogelijk niet altijd de meest verstandige, en soms moet je daar afstand van kunnen nemen en je schikken naar een nieuwe realiteit. Volgens Huub en Monica op marketing is dit dan ook de beste manier om dat teringvirus eindelijk een pak verstandiger aan te pakken. Het zal een hele aanpassing worden, maar met wat geluk zijn de eerste postzegels en kentekens tegen midden oktober klaar.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

9 REACTIES

  1. Laten we nu corona terug is stilstaan bij de optie van crematie. Er blijft zo meer ruimte over. Ik hoorde van begraafplaatsen in Nederland waar achteraf door verre familie belasting betaald moet worden over oude graven: Hollanders zijn zakelijk ingesteld. Ik ken plekken waar mensen op oude vergeten graven wonen waar de hele straat kanker kreeg. Dat kwam dus niet doordat ik een sjekkie opstak.

  2. Het aantal dodelijke slachtoffers van corona wordt berekend naar hen die in het ziekenhuis omkwamen. Zij die thuis sterven worden in de cijfers meestal niet meegerekend. Corona lijkt wat op een uit de hand gelopen ziekenhuistrend. Waar het om draait is hoe je geregistreerd bent.

  3. Tegenwoordig zijn multifunctionele centra in, bijvoorbeeld een medisch centrum gekoppeld aan een cultureel. Dus als je een stopera hebt in Amsterdam, stadhuis annex opera, waarom dan geen crematorium. We kennen al de psychiater en de dominee onder een dak.

Een reactie achterlaten