do 18 juli 2024

Gestrande mannen eisen bij nader inzien terug op onbewoond eiland gedropt te worden

BUITENPARKING – Het groepje mannen dat eerder vandaag van een klein eilandje in de Stille Oceaan gered werd heeft inmiddels gevraagd de reddingsoperatie ongedaan te maken en hen terug op hetzelfde onbewoonde eiland te droppen. Dat bevestigt het Australisch ministerie van Defensie. Een officiële reden werd niet gecommuniceerd, al zou één van de drie volgens ooggetuigen hysterisch geroepen hebben dat het “toch allemaal royaal naar de kloten is.”

“We konden deze drie mannen inderdaad onderscheppen nadat ze in grote letters S.O.S. in het zand hadden geschreven”, getuigt de kapitein van het Micronesische schip FSS Independence. “Ergens tussen de atoleilanden Poluwat en Pulap. Ver weg van alles en iedereen. De heren reageerden eerst dolgelukkig en opgelucht en vlogen ons spreekwoordelijk in de armen. Even later zaten we allemaal samen rustig aan boord naar het nieuws te luisteren en plots leken ze wat onrustiger te worden. Ze hadden al even geen nieuws meer van de buitenwereld vernomen. Voor we het wisten smeekten ze mij om meteen rechtsomkeer te maken en hen terug achter te laten waar we ze gevonden hadden. Geen idee waarom ze toch liever daar zitten dan elders in de bewoonde wereld, maar goed. Da’s weer een hoop papierwerk voor niks geweest.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Ook ik heb de neiging dingen te versimpelen. Dat betekent dat ik een complexe realiteit die ik waarneem terug probeer te brengen op de kern of de ziel die de rest includeert. Dat noemen ze esoterie. De meeste mensen vereenvoudigen, maar dan de andere kant op. Zo wordt 99 procent van de realiteit om zich heen buiten beschouwing gelaten, en als er toch iets van doorsijpelt wordt het verboden of nog agressiever tegengegaan. En als jij degene bent die dat uitdrukt richt zich dat geheel op jou.

Een reactie achterlaten