do 18 juli 2024

Zelfs mondmasker wil niet meer met Wouter Beke gezien worden

POLITIEK – Het mondmasker van Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke wil niet meer met zijn eigenaar gezien worden. Dat vertelde het textielstuk nadat de CD&V’er voor een zoveelse keer onder vuur werd genomen voor zijn corona-beleid in het Vlaams Parlement. “Haal mij bij die vent vandaan of mijn reputatie is naar de kl***n.”

“Het hele punt van maskers dragen is geloofwaardigheid“, klaagt het masker van Beke. “Veiligheid bestaat alleen als we er allemaal waarde aan hechten. En als mensen mij straks met Wouter – no offense – gaan associëren, dan is dat allemaal weer voor niets geweest. Die man is het gezicht van politiek geklungel geworden en dat bedek je niet zo maar met een dun stoflapje als mezelf. Je ziet zo dat hij het is. Kijk, ik weet dat het vanaf morgen verplicht is en zo, maar als die gast morgen gaat shoppen, kan hij voor mijn part een boerka aantrekken. Ik staak. Of maak hem maar rap gouverneur van Limburg. Geen kat die ooit opzoekt wie zo’n kutambt bekleedt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

    • Hoe irrationele angst rationeel wordt gemaakt is voorspelbaar maar het wordt gezien als compassie.
      Dankzij mijn criminologische inslag ben ik rationeel bij onrust en dat wordt gezien als ongevoelig.

  1. Tellen is de oplossing. Als je tien bent kun je je al voorstellen hoe het hele verdere leven eruitziet met standaard ideeën voor iedere leeftijd. Creativiteit is dat doorbreken. We zien overal problemen behalve waar ze zijn. Daarom hebben we geen oplossing. We moeten kiezen en wie niet kiest, kiest de verkeerde kant.

Een reactie achterlaten