vr 19 juli 2024

N-VA begrijpt Rutten niet: “Wat hebben wij die smerige landverraadster ooit misdaan?”

POLITIEK – De verklaring van voormalig Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten dat N-VA haar partij onder druk zette om met Vlaams Belang een Vlaamse regering te vormen doet heel wat stof opwaaien. Toch begrijpt niemand bij N-VA wat Rutten bezielt om na haar voorzitterschap zo na te trappen. “We begrijpen er niets van”, klinkt het. “Wat hebben wij die vuile, leugenachtige landverraadster ooit misdaan om dit te verdienen?”

Het was ondervoorzitter Loryn Parys, zelf afkomstig van Open VLD, die een eerste reactie lanceerde. “We hebben inderdaad geprobeerd om rekening te houden met het signaal van de kiezer, maar niemand wou toen met het VB in zee. That’s it. Maar voor het overige lijkt mevrouw Rutten het voorbije politieke jaar, waarin wij niet meer dan anders de poten van onder haar stoel hebben zitten zagen door haar als een machtsgeile, voortdurend menstruerende puber te portretteren telkens wanneer het ons uitkwam, slecht te hebben verteerd. Misschien zal een rustige zomer haar goed doen.”

Huidig liberaal voorzitter Egbert Lachaert was niet bereid tot commentaar en liet aan de redactie weten net aan een late lunch te zijn begonnen. “Anders graag, maar ik zie scheel van de honger en pasta is pasta.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten