wo 24 juli 2024

Vermiste ruggengraat blijkt die van de VRT te zijn

BINNENPARKING – De menselijke ruggengraat of wervelkolom die een tijd geleden door een team archeologen in de buurt van Brussel werd opgegraven blijkt aan de bestuursraad van de Vlaamse Radio-en Televisieomroeporganisatie toe te behoren. Dat werd pas duidelijk na een moeizaam identificatieproces. “Maar nu het bestuursorgaan in kwestie diezelfde ruggengraat ontegensprekelijk mist, is er geen twijfel mogelijk meer”, bevestigt het onderzoeksteam.

“Deze columna vertebralis werd al een paar jaar geleden aangetroffen, niet zo ver van de Auguste Reyerslaan”, aldus prof. Rinus Degraevere. “Maar zonder enige aanwijzingen van waar die kwam. De missing link werd pas duidelijk toen het VRT-bestuur besloot een stukje uit een satirisch programma te schrappen omdat het met een bepaalde politieke partij de draak stak. En als je naar de curve van de wervelkolom kijkt, zie je ook hoe heel goed hoe hard en schaamteloos er precies geplooid is geweest. Het lijkt zelfs sterk op volledig vooroverbuigen. Onze ruggengraat kan onder normale omstandigheden en binnen een democratische rechtsstaat zo’n druk meestal aan, maar hier was dat blijkbaar toch te veel gevraagd. Fascinerend.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Uitverkoop. Meestal zien mensen niet waar flauwe grappen naadloos overlopen in ernst. Dan is het te laat en kun je nog een beetje met de stroom meedrijven, alsof je verzetsheld bent. Ze kijken erbij alsof ze het applaus bijna niet meer aankunnen. Met een compliment aan jezelf in je eigen val getrapt. Het kan allemaal omdat we weten wat een lollige lieden we zijn. Fascisten hebben hun eigen trucs.

Een reactie achterlaten