vr 19 juli 2024

Kris Peeters experimenteert met VR-simulatie waarin hij nog wél relevant is

POLITIEK – Het gaat niet goed met Kris Peeters. Zo veel werd duidelijk toen de minister van Werk en voormalig kandidaat-burgemeester van Antwerpen door het partijbureau van CD&V meer dan 24 uur geleden als vermist werd opgegeven. De redactie trof Peeters uiteindelijk aan in een hypermoderne immersiestudio waar hij zich druk inleeft in een virtuele wereld waarin hij politiek nog wél een rol te spelen heeft.

“Gelieve Kris niet te storen”, manen programmeurs Dave en Els ons aan. “We hebben hem net zijn virtual goggles opgezet en als alles goed verloopt, wordt hij nu ingezworen als burgemeester van Antwerpen. Zoals u ziet is de ruimte leeg en vrij van obstakels. Zo kan hij rustig het Schoon Verdiep verkennen en een enthousiaste menigte vanop het balkon toespreken. Zo dadelijk spoelen we voort naar zijn Nobelprijs en heiligverklaring. Laat hem nog maar even doen.”

Wilt u Kris ook een hart onder de riem steken? Dat kan. Leg gerust een bloemetje neer aan zijn Antwerpse flat in de Goede Hoopstraat. Zijn chauffeur komt die wel ophalen en naar Puurs brengen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten