di 23 juli 2024

Na uren in de file vergeet pendelaar wie hij is en waar hij woont

STAD/BINNENPARKING – Het ziet er naar uit dat de verkeerschaos op de Antwerpse ring voorlopig nog zal aanhouden en gefrustreerde pendelaars tot nader orde zal blijven teisteren. Hoewel het ongemak van uitzonderlijke aard is, maken psychologen zich meer en meer zorgen dat de chronische verkeersproblemen een zware tol eisen op onze mentale gezondheid. Daar kan Antwerpenaar Michiel Schoenaerts (36) van meespreken. Na ettelijke uren te hebben gespendeerd in een zoveelste file, raakte de man volledig de kluts kwijt. Halverwege de rit naar het werk verloor de jonge zakenman elke notie van zichzelf en zijn directe omgeving. Verdwaasd zette hij zich aan de kant, waar hij uiteindelijk door een combi werd opgepikt.

De ordediensten zijn van plan een speciale hulplijn onder de naam OVERSTUUR? in te leggen en raden pendelaars aan tijdig contact op te nemen vooraleer het te laat is.

“Het gaat inderdaad om een duidelijk verwarde man die een patrouille op de pechstrook had opgemerkt,” verklaart een woordvoerder van de lokale politie. “Het individu zat lichtjes huilend aan het stuur te hyperventileren en toen de agent op het raam tikte om verhaal te halen, prevelde hij niet meer te weten waar hij vandaan kwam of waar hij naartoe ging. Toen men hem zijn eigen identiteitskaart voorhield, leek hij evenmin in staat zichzelf nog te herkennen. Ondertussen vertoeft het slachtoffer op één van onze kantoren, waar men hem van de meest urgente crisiszorg heeft voorzien. Zijn vrouw is verwittigd en zal hem komen ophalen zodra hij weer klaar lijkt voor normale sociale interactie.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten