do 18 juli 2024

Vrouw die overheid verdenkt van vaccin te verplichten nu kwaad dat overheid buiten haar complottheorie handelt

BINNENPARKING – De kogel is door de kerk. De Belgische overheid zal de bevolking niet verplichten zich effectief tegen covid-19 te laten inenten eens een vaccin beschikbaar is. Daar is Evy (25) alvast niet blij mee. Evy voert al maanden online campagne tegen de verplichting van het vaccin door de overheid en beschuldigt nu diezelfde overheid van het “moedwillig ondermijnen van [haar] intensief onderbouwde complottheorie waarin het vaccin wél verplicht zou worden.” Onze reporter ging een praatje met haar maken.

“Ik heb het altijd gezegd: de overheid is niet te vertrouwen”, rolt Evy met haar ogen. “Als influencer beschouw ik het mijn taak om mijn volgers op Instagram en TikTok te waarschuwen voor wat er allemaal aan mind control gedoe in zo’n vaccin kan zitten en daar wijk ik niet van af. Wat mij nu vooral opvalt is dat mensen plots mogen kiezen of ze zich al dan niet laten vaccineren. Daar zit meer achter. Typisch het establishment dat er alles aan zal doen om activisten zoals mij in diskrediet te brengen. Dikke vette hoax zeg ik u!”

Evy garandeert haar volgers dat ze geen jota van haar wantrouwen in de staat zal prijsgeven en dat ze prompt aan een nieuw vurig betoog zal beginnen waarin ze de laatste verwikkelingen onvermoeid in haar a priori vastgebeitelde wereldbeeld zal proppen. “En voor iemand beweert dat ik geen geïnformeerde opinie over de medische wereld zou hebben, wil ik even benadrukken dat mijn bachelor communicatiewetenschappen daar precies toch anders over oordeelt. BOOM!”, maakt zich Evy zich tot slot sterk terwijl ze met een onzichtbare maar krachtdadige mic drop afsluit.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

 1. Een spuitje en we worden modern.
  De race om het vaccin is losgebarsten in de VS, de presidentsrace en race (ras) in het algemeen. En nu hebben we dan Moderna, wat naar verwachting niet beschikbaar zal zijn voor de lente als het weer voorbij is.

  • Het soort middel dat steeds in je spambox zit, maar het is ook weer geen Viagra.
   Japan, Canada, Zwitserland, Qatar en Israël stonden voor in de rij.
   Er wordt gehoopt op een productie van 500 miljoen tot 1 miljard volgend jaar.
   Iets meer dan 100 euro voor twee shots. Stroop je mouw maar op.
   De EU heeft ook al een bestelling geplaatst.

Een reactie achterlaten