di 23 juli 2024

Kris Peeters heeft iets gezegd

POLITIEK – Tegen de achtergrond van zowel de aanslepende regeringsformatie als de Nationale Veiligheidsraad buigen politicologen zich over uitspraken van niemand minder dan Kris Peeters, europarlementariër voor CD&V. “Niet over de uitspraken zelf”, klinkt het. “Maar gewoon het feit al dat hij ermee in het nieuws kan komen is een slecht teken.”

“Wat Peeters in ‘De Ochtend’ juist is komen zeggen weet ik zelfs niet”, schrijft Carl Devos. “Ik denk dat ik iets dringenders te doen had dan te kijken, zoals een uurtje neerzitten of uitgebreid naar mijn muur staren. Maar wat de centrumpartijen vast zorgen zal baren is dat hij er toch maar mee op televisie is geraakt. Dat op zich voorspelt weinig goeds.”

Ook de collega Bart Maddens ziet weinig heil in het feit dat de 58-jarige Peeters iets te vertellen had. “Wat het ook was, en het zal wel over Vivaldi of corona zijn gegaan, ik denk dat als men wil vermijden dat dit opnieuw gebeurt, men maar snel een regering kan maken of verkiezingen uitschrijft. Voor je het weet zegt hij weer iets.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten