wo 24 juli 2024

Flitspaal begint uit verveling selfies te trekken

BINNENPARKING – In deze uitzonderlijke tijden trekken ook onze ordediensten wel eens hoge ogen. Zo kreeg een eenheid van de lokale politie uit de provincie Antwerpen wel zeer ongebruikelijke beelden binnen. “We weten niet goed wat we hier mee moeten”, krabt de commissaris zich in het haar. “Het lijkt alsof één van onze flitspalen er niets beter op gevonden heeft dan zichzelf te flitsen. Dat zijn nu al vijf selfies op een uur dat we binnenkrijgen. Du jamais vu, dadde.”

Het Vlaams ministerie van Mobiliteit en Openbare Werken buigt zich inmiddels over de zaak en kijkt in de eerste plaats naar de fabrikant. Daar halen ze de handen echter op. “Ja sorry, maar men vraagt ons om slim apparatuur te leveren en dat is wat men krijgt. De installaties die wij voorzien hebben nu eenmaal een hoog sociaal en maatschappelijk engagement. Als er amper verkeer op de baan is, gaan die dingen ook gewoon een bezigheid zoeken. Hoe zou u zelf zijn? Zo’n paal is ook niet van steen. Kijk, zolang het geen onnozele filters of hashtags begint te gebruiken, is er niets aan de hand.”

Uw lach delen? Dat kan. Het beleg selecteert regelmatig een goed doel dat tijdens corona-tijden actief blijft en de zwaksten onder ons ondersteunt. Nu is dat Punt vzw, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van seksueel geweld. Zeker nu. Geef gul als je kan op deze veilige link en blijf in uw kot x

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Wacht nog even tot de zelfsturende auto bestuurder en passagier voorgoed overbodig maakt.
    Het draait om de vooruitgang, we mogen zeker niet achterlopen op de technische ontwikkeling.

Een reactie achterlaten