ma 25 september 2023

Rationeel debat over grensoverschrijdend gedrag met spoed afgevoerd na zenuwinzinking

MEDIA – Het gaat niet goed met het rationele debat over grensoverschrijdend gedrag. Die werd eerder vandaag in kritieke toestand naar de spoedafdeling overgebracht, na wat stilaan op een totale zenuwinzinking lijkt. Uit meerdere bronnen blijkt dat het al een tijd bijzonder slecht gaat met de eerder nuchtere, genuanceerde variant van de discussie, die zich volgens bronnen steeds meer genegeerd en gemarginaliseerd voelt.

“Ik denk dat we allemaal een beetje onderschat hebben wat voor schadelijk effect je kan hebben op de gezondheid van zo’n fragiel debat”, bevestigt een woordvoerder van het UZA, waar het debat op positieven moet komen. “Het debat rond grensoverschrijdend gedrag is natuurlijk heel snel beginnen trenden en dan geraak je aan veel aandacht, invloed en exposure gewend. Als dan iedereen je plots de rug toekeert, moet dat verschrikkelijk frustrerend en eenzaam aanvoelen. Zeker als anderen constant het grotere slachtoffer komen spelen en iedereen ongefilterd in jouw naam spreekt zonder duidelijk iets van je te weten.”

Met nauwe aanverwanten als het emotioneel geladen en schaamteloos politiek gekleurde debat gaat het gelukkig een pak beter. Dat bevestigen beiden zelf in verscheidene media. “Dat hij zijn tijd maar pakt. Wij nemen het hier wel over, as usual.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

    • Vanzelf heeft Freud de grondslag gelegd om het probleem van immi-gratie te begrijpen waarmee we onze laagste instincten willen legitimeren die bij primitieve volkeren natuurlijk zouden zijn. Toch is het geen gratie, integendeel. Er zijn twee typen onwetende mensen: sommige vanwege hun gebrek aan kennis en andere juist vanwege hun kennis. De tweede zijn het gevaarlijkst omdat ze geen tegenspraak accepteren. Die komt daardoor enkel in de vorm van ondermijning door bijvoorbeeld immigranten. Wat mensen liefde noemen is even contact met een flow (kwaliteit) aan mij ontleend. Dan begint de concentratie, consolidatie, en het bewustzijn kan zich niet meer uitbreiden, de evolutie staat stil en de vluggertjes bieden ook al geen alternatief want dat ligt nog steeds op het vlak van dualisme met een mooi woord, zeg maar de hebzucht. In geen enkel geval hoe aardig mensen ook zijn was er een andere oorzaak van de wereldwijde problemen die door geen mechanisme beheerst kunnen worden hoe hard ze ook doorgaan op dat pad. Mensen willen eenheid, maar ze snappen niet dat ze al karma hebben richting lagere vormen. Zodra ik iemand tegenkwam die een relatie begon werd het een ander iemand, ze waren niet meer normaal aanspreekbaar. Zo is je eigen partner je dood. Steeds meer. Ze worden stoer. Ze hadden geen andere normen meer. En wat iemand gebruikt om zich af te schermen van mij wordt als een mes in zijn rug. Alleen kwantiteit telt nog als ze me te slim af willen zijn voor de eer maar waarmee ze zichzelf vernietigen, het gaat langzaam maar het is definitief en ze zien door de verloren tijd al helemaal niet wat de oorzaak is. En als ze hierover eenmaal nadenken ben ik het. Omdat ze te laat zijn en er niet meer uitkomen. Dat is wat er van hun geloof is overgebleven waar ze zo ver boven denken te staan.

    • Het probleem is cultureel. Ons Amerikaanse model is zo welvarend geworden dat je de puberteit uit kunt stellen tot je dood. De normen komen zoal van slimme Aziatische intelligentsia die daar zijn ingeburgerd en die hun eigen ras (de meerderheid) als maatstaf tot overleving blijven zien in de plannen ter mondiale ontvolking. Van verplichte euthanasie van ouderen tot vaccinatie van kinderen die volgens de statistieken daarna per land voor het eerst aan oversterfte lijden.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: