zo 1 oktober 2023

Thierry Baudet (39) verliest strijd tegen werkelijkheid

BUITENPARKING – In de Nederlandse hoofdstad Amsterdam lijkt Forum voor Democratie-voorzitter Thierry Baudet de strijd tegen de realiteit finaal verloren te hebben. Dat lijken de bevoegde instanties alvast te bevestigen. Wat Baudets band met de werkelijkheid uiteindelijk fataal werd is niet geweten, maar volgens kenners zou die band “al jaren onherstelbaar aan het aftakelen” zijn geweest.

“Het klopt dat de heer Baudet is aangetroffen in wat alleen maar kan beschreven worden als een verregaande staat van ontkenning“, verklaarde een forensisch specialist eerder vandaag in Den Haag. “Er zijn zelfs beelden van en ik moet u waarschuwen: ze zijn niet fraai. We vragen dan ook deze niet te blijven delen op sociale media. Waar Thierry ook aan leed, we kunnen niet uitsluiten dat het ernstig besmettelijk is.”

Wat er met de restanten van de controversiële politicus moet gebeuren, is onduidelijk. “Wat er van Baudet overblijft zal op termijn waarschijnlijk in de Tweede Kamer blijven zetelen, maar in wat voor toestand is heel andere koek.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: