za 30 september 2023

Aandeelhouder kampt met burn-out: “Door constant monsterwinsten op te strijken amper nog tijd voor mezelf”

BINNENPARKING – Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Dat merkt ook Guillaume (37) uit Brasschaat, voltijds belegger en aandeelhouder bij een brede waaier aan energiebedrijven. Net als steeds meer investeerders kampt hij met zware burn-outverschijnselen. “Door het constant opstrijken van buitensporige dividenden heb ik gewoon geen vrij moment meer over voor mezelf.”

“Ik heb altijd al goed geboerd met het startkapitaal dat mijn ouders me gegeven hebben”, verduidelijkt een zichtbaar uitgeputte Guillaume. “Maar in dit economisch klimaat komt er gewoon geen einde meer aan. Kwartaal in, kwartaal uit word je overstelpt door overwinsten en kapitaalgroei. Ik weet dat ik voor deze levensstijl heb gekozen, maar soms hunker je toch naar een dag dat je je laptop kan openklappen zonder marginaal dik uitbetaald te worden voor andermans arbeid. Gewoon een weekje of zo.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: