zo 3 december 2023

PostNL verontwaardigd dat politieagenten die Belgische CEO arresteerden daar fatsoenlijk voor betaald worden

BUITENPARKING – Niets dan onbegrip vanuit de Nederlandse hoofdzetel van PostNL na de arrestatie van de CEO en nummer twee bij de Belgische afdeling. Dat blijkt uit een verklaring waarmee het pakjesbedrijf haar klanten toespreekt. Concreet klaagt het bestuur in Den Haag aan dat de politieagenten die de arrestaties maakten dat aan een fatsoenlijk loon met degelijke voorwaarden konden doen. “Onbegrijpelijk management.”

“De exacte cijfers kennen we niet”, staat in het verbouwereerde persbericht te lezen. “Maar als onze bronnen kloppen, zou het toch om een aantal onverklaarbaar menselijke nettolonen en doorgaans vaste uurroosters moeten gaan. Zelfs geen enkel nulurencontract en allemaal in het wit. Waarvoor dat echter nodig is kregen wij vooralsnog niet te horen. En naar het schijnt bouwen die allemaal nog eens pensioenrechten op ook. Hoe je dat als Belgische staat aan je aandeelhouders uitgelegd krijgt blijft ons een raadsel. Onaanvaardbaar.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  • Uitleg.

   De toespraak door Zelinsky vandaag in Nederland met een verwijzing naar de bombardementen van Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog en het neerhalen van MH17 werd door het parlement met een staande ovatie beantwoord.

   Maar niet helemaal zeker is door wie MH17 is neergehaald.

  • Doelbewust werd de videotoespraak een dag voor 1 april gegeven.
   Lyrische vergelijkingen werden gegeven tussen Zelinsky en Ronald Reagan, de geestelijke vader van het missile defense shield. Waarbij niemand het verschil kent tussen offensief en defensief.

 1. Mensen willen concrete bewijzen. Want hoe concreter hoe corrupter.
  Doordat er een gemeenschappelijke dreiging is, ontslaat er soms wat vertrouwen tussen mensen die er anders niet kan zijn. Achterdocht, of ach-der-tocht.
  Wat we zien is een ideologische strijd waarbij steeds minder gelet wordt op leven.
  Net zoals de postzegels steeds een beetje duurder zijn, zo is het met alles gesteld.
  Om de democratie te redden. De euro en de oorlog aan terreur kwamen tegelijk.
  Het advies van Joe Biden aan de kleine man is om wat zuiniger aan te doen zodat de miljardairs hun vermogen kunnen verdubbelen.

  • Hoe dichterbij, hoe gevaarlijker, want mensen worden genoopt te laten zien wie ze zijn naarmate ik ben die ik ben.
   Het nadeel is dat mensen overtuigd zijn door bewijzen, in vergelijking tussen wat ik gisteren zei en wat vandaag in de bus ligt.
   Bewijzen zijn statisch, een positie bevestigend die ik rationeel niet accepteren kan.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: