zo 1 oktober 2023

Bejaarden verliezen officieel het recht om te klagen hoe zwaar het leven vroeger was

BINNENPARKING – Ouderen boven de 65 jaar verliezen vanaf volgende maand officieel het voorrecht om te klagen dat het leven vroeger zwaarder was dan vandaag. Dat beslist de overheid na een zoveelste prijsstijging van brandstof en ook het duurder worden van woonleningen. “Het is gewoon niet geloofwaardig meer”, concludeert Brussel.

“We weten hoe gehecht onze grootmoeders en grootvaders aan geliefkoosde klaagzang zijn over hoe zij het vroeger zo veel moeilijker hadden dan hun kinderen en kleinkinderen”, zegt federaal minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS). “En ja, sommigen hebben de oorlog nog meegemaakt en de oliecrisis was ook niet mals, maar wie de staat van de wereld een beetje observeert, ziet ook dat het gewoon een gigantische kutzooi van een heel andere proportie is geworden. En dan zit niemand nog te wachten op een zoveelste monoloog over de nazi’s of de Bende van Nijvel.”

Ook dienen de meerderheidspartijen een wetsvoorstel in dat babyboomers het recht geeft om nog maximum vijf keer in dezelfde conversatie te vermelden hoe hard ze wel gewerkt hebben voor hun huis, buitenverblijf en wagenpark. “Vijf is wel genoeg”, klinkt het.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  • Wanneer mensen beseffen hoe diep zij zijn gevallen, zullen ze bij zichzelf te rade gaan en beginnen aan de reis terug naar verstandigheid en veiligheid. Dit zal natuurlijk tijd vergen, want de val van Genade in de huidige corruptie en chaos kent een lange geschiedenis.

 1. Er zijn vele vormen van liefde. De laagste vorm van liefde is goodwill, en de voorwaarde voor een normaal maatschappelijk bestaan, die veel mensen missen: je vindt ze in alle lagen van de samenleving, je kunt er niet omheen. Alles wat ze zeggen is kanker. De politiek is verder verdeeld tussen hen die links zijn, dus het product van biologische evolutie; zij hangen seks aan in biologische zin en zien hun oorsprong in de primitieve wilde, dat is hun romantiek. Rechts gelooft traditioneel in de scheppingstheorie en God. De twee worden met elkaar verzoend door gierigheid.

 2. In plaats van simpelweg na te praten van wat andere sites zeggen zou je de moeite kunnen nemen om de links te volgen, en de statements te checken.

  Chinese state media label George Soros a ‘terrorist’.

  X

  Ik volg die dingen niet zo goed.
  Ik ga ervan uit dat ik de schuldige ben net zoals met de Holocaust en de slavernij.
  Zo zijn ze. Laat ze de achtergronden nog wat verder uitzoeken.
  Ze gaan met hun interesse in de geschiedenis de geschiedenis in als de oorzaak.
  Ze zijn allemaal als hen die verzetsstrijder werden in de laatste dagen van WO2 toen de Duitsers al verslagen waren.
  En tien keer zo arrogant. Het zijn de fascisten zelf.
  En ze zullen de prijs betalen.
  Van corona hebben ze ook niks geleerd met hun laboratoria.
  Ze denken dat ze door zwart te worden van hun schuld af zijn.
  Het enige wat ze niet hebben is liefde.
  Maar ze worden geïnspireerd erover na te denken, en naaien een lul aan.
  Als ze mij kwijt zijn zullen ze ook hun vriendjes waarmee ze paraderen uitkotsen.

  Toen ik dat stukje doorgestuurd heb ben ik gelijk naar buiten gegaan.
  Ik nam een koffie en ik werd betutteld dat het weer een kwartje duurder wordt.
  Ik geneerde me om het uit te leggen, de laatste keer hadden ze vijf verschillende prijzen in een week. Dan beginnen ze met meneer en de baas dit en dat. Ik zei die baas heeft niets te vertellen, het is gierigheid; hij volgt hetzelfde systeem van het niveau van ‘ze jatten een cent en ik pak een dubbeltje terug’, en ze kennen niets anders als de oplossing ook voor corona.
  De Russen komen eraan.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: