di 30 mei 2023

Conner Rousseau blijft kassierster Deborah bellen om uit te leggen wat hij in godsnaam in ‘The Masked Singer’ deed

POLITIEK – De winnaar van zangtalentshow ‘The Masked Singer’ is bekend, maar vooral de deelname van Conner Rousseau (29) is opmerkelijk. De Vooruit-voorzitter kwam tot in de finale en moest daarvoor ettelijke politieke taken opzijschuiven om aan het televisiespektakel mee te kunnen doen. Dat laatste zou de jonge politicus nog steeds niet aan kassierster Deborah uit Nieuwpoort hebben kunnen uitleggen, ondanks ettelijke pogingen.

“Hij blijft me maar bellen en sturen om te zeggen dat het superbelangrijk was voor het land en de gewone mensen dat hij meedeed en zo, maar ik snap er nog steeds geen bal van”, reageert de West-Vlaamse verkoopster die al eens door Rousseau bij een maatschappelijk debat rond verloning werd betrokken. “Ik probeer vriendelijk te blijven en hem te vertellen dat het ook niet zo veel uitmaakt wat ik ervan denk, maar dat gaat er precies niet in. Ik hoop echt dat hij vanzelf stopt of ik ga van nummer moeten veranderen of eventueel onderduiken. En daar heb ik nu echt even geen zin in.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: