di 7 februari 2023

Situatie verergert in Kiev: VTM-reporter niet te spreken over pizza die al lauw was toen hij werd geleverd

BUITENPARKING – Terwijl de wereld de oorlog in Oekraïne met argusogen blijft volgen, is de realiteit voor velen in het land zelf bikkelhard. Daar kan VTM-reporter Jan Hunin zeker van meespreken. Enkele dagen geleden bracht de journalist nog hoopvol verslag uit over het zonnige weer en de aangename maaltijd waarvan hij had genoten, maar gisteren was de situatie alweer fel achteruitgegaan. “Het was toch een beetje frisjes buiten en de pizza die ik besteld had is lauw aangekomen”, klaagde de verslaggever op live televisie.

“Ik ga het zeggen zoals het is”, begon de reporter toen nieuwsanker Cathérine Moerkerke hem vroeg naar de stand van zaken in de belegerde hoofdstad. “De dag was goed begonnen. Ik had vrij goed geslapen en vanochtend een bijzonder vlotte stoelgang. Geen klachten. Maar tegen de middag begon het toch wat te miezeren, net toen ik een blokje om wilde gaan nota bene. Tegenvaller. Tot overmaat van ramp viel de wifi in het hotel een vol kwartier uit en de pizza met zeevruchten die ik als lunch had besteld kwam allesbehalve warm aan. Niet koud, maar ook niet warm. Morgen is het ravioli. Ik hoop dat jullie daar in Antwerpen voor me duimen.”

Nood aan zelfrelativering? Neem je jezelf een pak te serieus? Zoek niet verder en bestel nu een exemplaar van Kust mijn gluten van onze hoofdredacteur.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Ik las al dat op de Oekraïense tv in een oproep kinderen te doden Eichmann werd geciteerd. ‘Want als je hun ouders doodt, zullen de kinderen wraak nemen’ zoals we sinds 1945 – zonder veel onderscheid te maken – hebben kunnen zien met de Joden in de VS. Verder bevestigen Facebook en het Witte Huis dat de jongeren met een dagje training geen flessen meer op straat kapot hoeven te gooien maar gewapend zelfmoord mogen plegen.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: