di 21 maart 2023

Ook coronavirus kijkt uit naar rustige lente: “Focussen op mijn gezin”

WETENSCHAP – Verlossende woorden klonken op het Overlegcomité, waar een resem verregaande versoepelingen ingaande op vrijdag 18 februari werd aangekondigd. De verscheidene ministers verwoordden hun tevredenheid en ook bij de horecasector en het onderwijs wordt er opgelucht gereageerd. Toch lijkt de grootste gelukkige het coronavirus zelf te zijn. “Ik keek al lang uit naar een beetje rust en meer tijd voor mijn gezin“, aldus Covid-19.

“De mensen vergeten vaak dat ik al meer dan twee jaar wereldwijd aan het circuleren ben en ook als submicroscopisch deeltje eist dat een tol op je privéleven“, laat het virus aan de redactie weten. “En al die voortdurende media-aandacht is ook niet gezond. Ik kijk dan ook uit naar meer tijd voor mezelf en hoop dat na alle mutaties die ik heb doorgemaakt ze mij thuis nog gaan herkennen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: