do 8 december 2022

Raad van State slaat terug naar politiek: “Wie is er nú wereldvreemd, losers?”

POLITIEK – De beslissing van de Raad van State om de sluiting van de cultuursector ongedaan te maken slaat in als een bom. Dat zal ook de politiek geweten hebben. We spraken met Roger Stevens, de eerste voorzitter van de Raad. “Meestal zien politici ons alleen als we iets fout doen en zogezegd wereldvreemd zijn”, merkt de Oost-Vlaamse rechter op. “Wel, wie is er nú wereldvreemd, losers?”

“Al wat wij hier doen is adviezen geven en kijken of de overheid zich wel aan de spelregels houdt”, merkt Stevens verder op. “Misschien als ze daar in de Wetstraat en op het Martelarenplein et cetera wat minder op Instagram en Twitter zaten, zouden ze de grondwet wat beter kennen en niet zo’, epische bitch slap der rechterlijke macht op hun smoelwerk moeten krijgen. “Jammer dat ik momenteel geen microfoon vasthad, want hij zou nu zo ongeveer op de grond liggen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: