zo 1 oktober 2023

Vlaams Belang dreigt safety car in te zetten bij volgende verkiezingen

POLITIEK – Ook bij oppositiepartij Vlaams Belang werd er gisteren met argusogen naar de ontknoping van het WK Formule 1 gekeken en dat zullen de andere partijen geweten hebben. Voorzitter Tom Van Grieken heeft alvast zijn lessen getrokken uit de dramatische overwinning van Nederlander Max Verstappen. De Schotenaar dreigt er nu mee desnoods de safety car of ‘veiligheidswagen’ in te zetten om alsnog de volgende verkiezingen te winnen. “Desnoods pas in de laatste ronde.”

“Als ik gisteren iets heb opgestoken is het dat het niet uitmaakt hoe je wint, als je maar wint”, maakt het partijboegbeeld zich sterk. “En dan komt zo’n carrus ex machina wel van pas. Net als Max zullen ook wij trouwens onze beste banden uitspelen, namelijk die met ongure knokploegen of nepnieuwsverspreiders, als het moet. Who cares? Banden zijn banden, maar winnen zullen we.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: