za 30 september 2023

CD&V sluit succesvol congres af: “Alle vijf leden zien het nog zitten”

POLITIEK – Hoe de christendemocraten het ook draaien of keren, het gaat hun partij niet bepaald voor de wind. In de laatste peilingen flirt CD&V zelfs met single digits. Daar wil voorzitter Joachim Coens echter niet van weten. In een korte statement benadrukt de West-Vlaming dat alle vijf leden “nog steeds razend enthousiast” zijn.

“Niets van aan. We staan er beter voor dan ooit tevoren”, glundert Coens in zijn videoboodschap aan de pers. “En het voordeel is dat in tegenstelling tot zwaargewichten als Jean-Luc Dehaene of Yves Leterme vroeger ik ondertussen alle leden die meekeken bij naam ken. Jos, Magda, Cyriel, Tiffany en Mireille, op jullie kunnen we bouwen. Het kan zelfs zijn dat we nog veel meer leden hebben dan we denken, maar dat die mensen gewoon niet weten wat een livestream is. Ons kiespubliek kennende is dat extreem plausibel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Je denkt enkel als je het niet zeker weet. Als je het niet weet dan kun je met enige natuurlijke logica begrijpen hoe de statistiek eruitziet als je moet kiezen tussen vertrouwen en wantrouwen. Dan kom je me altijd tegen, er zijn geen uitzonderingen. De kans dat je in de maling genomen wordt is 0,1 procent. Ik ga er niet op in als mensen hun vinger erachter willen krijgen; de extra informatie die ik ze kan geven zal enkel tot meer waanzin leiden. Toch als we kiezen voor die 0,1 procent dan hebben we te maken met een extreem egoïsme dat zich afspeelt in de meest geniepige kleine kansen. Een catastrofe is dan verzekerd.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: