za 23 september 2023

Assistent plant typische werkweek Jambon: “Een feestje hier en nog wat voorlezen en weet ik veel wat daar”

POLITIEK – Je zal maar met de torenhoge verantwoordelijk rondlopen van het plannen van de agenda van een toppoliticus. We spraken met de personal assistant van minister-president Jan Jambon (N-VA) over hoe een typische werkweek er voor zijn baas zoal uitziet. “Je weet wel. Een feestje hier en nog wat voorlezen en weet ik veel wat daar. The usual.”

De plotse openheid vanuit het kamp van Jambon komt niet toevallig. De minister kreeg flink wat kritiek te verduren na het zich laatdunkend uitlaten over de laatste week in het basisonderwijs voor de kerstvakantie. “We willen dan ook zeker laten zien dat mijnheer Jambon een zeer ernstig leider is met maximale politieke impact“, bevestigt zijn rechterhand. “Straks bijvoorbeeld vliegt hij nog eens naar een of andere technologiebeurs om flink wat handjes te schudden en tegen overmorgen wordt het weer lintjes knippen tegen de sterren op. Het verbaast me keer op keer hoe die man dat volhoudt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. De Covid-maatregelen werpen steeds meer vrucht af. Aung San Suu Kyi, de enige democratische leider van Myanmar (Birma), is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf o.a. wegens het overtreden van Covid-beperkingen nadat de junta de macht greep.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: