POLITIEK/WETENSCHAP – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) was dan aanvankelijk geen fan van verplichte CO2-meters in klaslokalen, maar ondertussen lijkt de politicus daar volgens bronnen binnen zijn kabinet toch op terug te komen. Zo zou de minister vanaf nu zijn eigen, persoonlijke meetapparaat meekrijgen om nauwkeurig op te volgen exact hoeveel gebakken lucht hij op regelmatige basis uitkraamt.

“Het is maar een probeersel“, kadert Weyts’ woordvoerder. “De minister staat uiteraard achter letterlijke uitspraak die hij doet, maar als de coronacrisis ons iets geleerd heeft, is dat je niet altijd weet precies wat er naar buiten komt en hoe gevaarlijk dat kan zijn. Als we dan merken dat zijn lariekoekwaarden, zoals dat uitgedrukt wordt, een beetje hoog worden, kan een medewerker hem tijdig uit de nieuwsstudio komen halen en naar zijn goed verluchte Jaguar begeleiden vooraleer er onnodige slachtoffers vallen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

1 REACTIE

  1. In sommige kringen wordt er voortdurend geanticipeerd op een crisis.

    Israël sprak al weken van tevoren van een war game, in verband met de nieuwe variant. Was die toen al bekend, vraagt men zich af.

Leave a Reply