do 30 maart 2023

Finalisten ‘K2 zoekt K3’ reizen naar Siberië voor fotoshoot in de sneeuw

CULTUUR – De fans van K3 weten straks wie Josje Huisman zal vervangen en dat vraagt om een speciale promotiecampagne. Daarvoor trokken de laatste vier contenders, Celester, Julia, Diede en Amy, naar sneeuwwitte oorden voor een uitgebreide fotoshoot. Onze redactie bemachtigde al een sneak peek.

“Je ziet ze echt stralen op het plaatje”, vindt ook Studio 100-CEO Anja Van Mensel. “En dan durven de criticasters beweren dat we niet voor diversiteit hebben gekozen. Je ziet duidelijk verschillende tinten spierwit. Alleen jammer dat we ze ook effectief witte pakjes hebben laten aantrekken. Een beetje meer contrast had geen kwaad gekund.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: