di 21 maart 2023

Ook Antwerpen neemt maatregelen voor feestdagen en schaft coronacijfers tot dan af

STAD – Nadat het Gentse stadsbestuur besliste om geen eindejaarsactiviteiten zoals een kerstmarkt of intrede van Sinterklaas te laten doorgaan om de coronacrisis te bezweren, komt ook Antwerpen met opmerkelijke maatregelen. Zo schaft de stad alle coronacijfers en experts af tot zeker na 1 januari. “Onze enige logische keuze”, klinkt het.

“Het wordt toch wel spannend met al die stijgende cijfers“, geeft de woordvoerder van burgemeester Bart De Wever (N-VA) toe. “Dan moet je knopen durven doorhakken en je verantwoordelijkheid nemen. Gent doet dat op haar manier, wij op de onze. Tussen nu en Nieuwjaar verbieden we dan ook alle publicaties, analyses en conversaties die maar iets met corona te maken hebben. Alleen door lang genoeg onze kop in het zand te steken zullen we hier door geraken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

11 REACTIES

 1. In landen als Engeland en de VS was de polarisatie rond geloof het ergst, scheppingstheorie versus evolutie, die ‘nooit te verzoenen zijn’.
  1. zijn de mineralen. Hieruit voort kwamen 2. de planten. Hieruit 3. de dieren, hieruit 4. de mensen.
  4 is het getal van de mens. In de oudheid waren die dingen bekend. Maar het materialisme maakte van geloof een vormentaal.
  De zondeval is het moment dat de menselijke zielen voor het eerst incarneerden van hun hogere staat van bewustzijn in de latere diermens toen die ver genoeg ontwikkeld en verfijnd was. Zo ontstond er een geheel nieuwe soort. Dit is esoterie.
  Wetenschap zoals die nu weer aangehangen wordt in de politiek aanhangt erkent niet de mens als eigen soort die gekenmerkt wordt door het principe van de vrije wil, de ziel.

 2. Besmettingen met corona lopen meestal via vrouwen omdat die graag hun aura vermengen, en op de koop toe een zoen willen van je.
  Het is net als Herpes waar de meeste Amerikaanse vrouwen alsook de apen in de Everglades mee zijn besmet. Ze krijgen cursussen hoe ze ermee moeten leren leven alsof er niets aan de hand is, derhalve is de praktijk dat als ze iemand versieren ze niet zeggen dat ze besmet zijn. In een linkse krant als de Guardian is het zelfs verboden dit uit te spreken.
  Vergelijk dit met de dagelijkse documentatie van ieder ziekte- of sterfgeval vanwege het veronderstelde sekseneutrale corona, en je begrijpt waar de politiek correcte expertise uit voortkomt en hoe daarmee omgegaan wordt. Als je die mensen hoort over seks, dan snap je dat iedereen genderneutraal wil worden.

  • Mijn these is dat corona voortkomt uit misbruik van energie.
   Er was een heel fatsoenlijke supermarkt waar voortdurend gepraat werd over allerlei ziekten, die steeds maar verergerden. Je kon moeilijk kritiek geven.

  • Kort geleden drong de epidemie pas echt tot me door.
   Bij het afscheid aan de deur, met de nog jonge vrouw, ik weet het klinkt vreemd, ontmoette ik haar, omdat ze haar wang naar me toestak en ik haar een zoen gaf. (De wijn was verder oké, waar moet ik anders naartoe.)
   Zo ontdekte ik te laat de make-up er schijnbaar ruim opgezet als bij een portret van Vincent dat later in dikke pasteuze toetsen is overgeschilderd.
   Het masker scheurde en de smaak maakte me onwel tot de volgende dag; ze had maar 1 spuitje gehad zei ze, omdat ze corona had gehad, dat laatste had ze nooit eerder gezegd. Ik was bang dat ik nu corona had waarmee ze mij ook al verbaal had gechanteerd, weer om me aan te passen; Wilma zei dat ze socialiste is.

 3. Natuurlijk is het veel geiler om een injectienaald in het wat bollere fysiek van de neger te stoppen, maar de trend is nu omgedraaid. Het is karma.
  De lichte spanning van het weerstand biedende vlees waarna je even doorduwt. En dan hoe behoedzaam het druppeltje bloed met een desinfecterend doekje wordt weggepoetst.
  De gelijkenis met pijn en de daaropvolgende opluchting zijn een orgasme.

 4. Mijn vertrek naar Moskou is uitgesteld. De NAVO is paraat. Putin is ineens weer vaker in het nieuws nu de arme mensen die door de VS zijn bevrijd aan de grens met Polen staan te schreeuwen ‘Germany, Germany’. Het valt wel mee. In de praktijk worden ze meestal hiernaartoe doorgestuurd.

  • Kort samengevat. De negatieve trend van het effect van de covid-vaccins begon al na augustus (onder de -100%) wat betekent dat de injecties gefaald hebben en zelfs dat het natuurlijke immuunsysteem beschadigd is.
   Mogelijk is dit een reden dat de coronacijfers minder in zwang raken.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: