wo 27 september 2023

Jonge Marokkaan blij dat hij voor de verandering omwille van zijn gender café niet binnen mag: “Het is eens iets anders”

BINNENPARKING – De beslissing van het Gentse queercafé Blond om cisgender mannen te weren oogstte de afgelopen dagen heel wat kritiek. Zeker uit conservatieve hoek wordt het feit als een zoveelste exces van woke cultuur weggezet. Toch voelt niet iedereen zich beledigd. We spraken met Kamal, een 27-jarige Marokkaan die aangenaam verrast reageerde toen hij de deur werd gewezen. “Het ging eens niet over mijn huidskleur. Dat ik dat nog mag meemaken.”

“Natuurlijk is het nooit fijn te horen dat je ergens niet welkom bent”, knikt Kamal. “Maar plots ging het over mijn genderidentiteit en niet het feit dat ik een Marokkaan ben. Die curveball had ik niet zien aankomen. Ja, dat zorgt wel voor wat afwisseling tussen alle dancings waar je standaard niet voorbij de buitenwipper geraakt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  1. Diego zat kort voor hij in de gevangenis kwam achter in zijn naakte piemel een zwarte vrouw aan blijkt nu.
    Ik wist nog niet van de ernst van het vergrijp, en dat er sprake was van racisme.
    Hij zit nu achter slot en grendel.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: