zo 3 december 2023

Sam Van Rooy geen tegenstander van moslims doodslaan met sudoku-boek: “Het is maar een denkoefening”

POLITIEK – Vlaams Parlementslid Sam Van Rooy (Vlaams Belang) zorgt weer voor spraakmakende uitlatingen op Twitter. In een recente post poseert de 36-jarige Antwerpenaar met een puzzelboek, waarbij hij lijkt te insinueren dat de wereld een “mooiere, vrijere plek” zou kunnen worden “als je 70 procent van alle moslimmannen ermee op hun kop bleef slaan tot ze dood waren.” Bij de eerste golf aan verontwaardigde reacties blijft Van Rooy echter kalm. “Het is een fucking sudoku-boek. Dat is toch maar een denkoefening?”

“Je mag echt niets meer zeggen van de woke-stormtroopers, die onmiddellijk bij UNIA dreigen te gaan bleiten en ‘genocide’ roepen als je even out of the box denkt”, klaagt de Vlaams Belanger in de pers. “Wel, de laatste keer dat ik gecheckt heb, was denken nog toegestaan. Ik heb toch ook helemaal niet gezegd dat ik die baardapen en teensletsterroristen eigenhandig zou ombrengen? Ik zeg alleen maar dat als je zo’n koranroeper de schedel inklopt met een schaakbord, je tenminste probleemoplossend te werk gaat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: