vr 2 juni 2023

Vlaams Belang bezorgd na overstromingen: “Het schijnt dat moslims tot 60 procent uit water bestaan”

POLITIEK / WETENSCHAP – Er zou een aantoonbare link zijn tussen migratie en de extreme wateroverlast in grote stukken van het land. Dat beweert de studiedienst van Vlaams Belang alvast. Die conclusie zou “volledig logischerwijs” volgen uit de “algemeen geweten en wetenschappelijk onderbouwde kennis dat moslims voor zeker 60 procent uit water bestaan.”

“Beschouw het als een denkpiste. Meer niet”, tempert voorzitter Tom Van Grieken. “Al wat we zeggen is dat er plots zowel te veel water als te veel vreemdelingen zijn en dat niemand anders die twee met elkaar durft verbinden. En dat terwijl de klimaatlobby natuurlijk volstrekt absurde en hysterische conclusies zit te trekken om zo de aandacht af te leiden. Kijk, er leven net geen miljoen moslims in dit land en als je weet dat elk volwassen exemplaar zo’n slordige veertig liter vloeistof met zich meesleurt, dan is de som snel gemaakt. Zolang je dat probleem niet oplost, blijft het dweilen met de kraan open.”

De partij zou met een eerste rapport naar federaal staatssecretaris voor Migratie en Asiel Sammy Mahdi (CD&V) getrokken zijn, al rekenen de Vlaams-nationalisten niet op veel begrip. “We vermoeden dat mijnheer Mahdi net hetzelfde percentage water bevat en daar willen we verder helemaal niets mee insinueren. Maar we zeggen het toch maar.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Juist nu is weer gebleken hoe belangrijk het is om die arme buitenlanders te beschermen tegen klimaatverandering. Hun eigen land waarop hun normen en waarden zijn gebaseerd laat zien hoe het er straks hier uit moet zien zonder vegetatie, en hoe ze daar nooit over nagedacht hebben.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: