zo 3 december 2023

Meerderheid Vlamingen akkoord: Bart De Wever mag zich onmiddellijk bij Nederland voegen

POLITIEK – Tijdens een bezoek van de Nederlandse premier Mark Rutte aan ons land liet Bart De Wever (N-VA) zich alweer op een paar gevleugelde uitspraken betrappen. Zo zou de burgemeester van Antwerpen een hereniging tussen Vlaanderen en Nederland “geen slecht idee” vinden. Opmerkelijk: de overgrote meerderheid van bevraagde Vlamingen volgt hem daar gedeeltelijk in en hoopt dat De Wever snel de daad bij het woord voegt door zichzelf alvast af te scheuren en zo snel mogelijk over te stappen naar onze noorderburen.

“Dat hij al maar meteen vertrekt dan”, reageert een duidelijke tweederdemeerderheid op de enquête van Het beleg. “Wij zullen nog wel zien, maar laat dat hem vooral niet tegenhouden. Schoon weer, lekker eten en eindelijk niemand meer die hem zal uitlachen omwille van zijn taal of afkomst. Topidee, Bart!”

Een groep van enkele duizenden Vlamingen heeft alvast een Facebookgroep opgericht om onderling af te spreken wie De Wevers koffers pakt en eigenhandig over de grens afzet. “Ik ging heel de week puin ruimen in Pepinster, maar dit is even belangrijker“, reageert een enthousiaste Antwerpenaar al onmiddellijk.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: