STAD – Het is al geruime tijd geleden dat Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever nog met enige straffe uitspraken over de politieke actualiteit op de proppen kwam, en dat is hoogst uitzonderlijk voor de politicus, vindt zowel vriend als vijand. De Wever zelf zou veilig en wel zijn, maar zijn gebruikelijke commentaar werd inmiddels voor de zekerheid als spoorloos gesignaleerd.

“We weten dat Bart gelukkig oké is, maar wat er zo plots met zijn gekende, vlammende kritiek op alles en iedereen gebeurd is, blijft een raadsel”, meldden bezorgde medewerkers intussen aan de politie. “Het is alsof hij plots niet goed weet wat zeggen en dat zijn we van hem niet gewend. Hopelijk vindt iemand zijn legendarisch grote smoel en gebrek aan schuldbesef snel terug, want dit begint stilaan oncomfortabel te worden.”

Of de ongebruikelijke stilte op het Schoon Verdiep iets met de milieukwestie rond de 3M-fabriek in Zwijndrecht te maken heeft, blijft onduidelijk. Wel liet bodemonderzoek op Linkeroever uitschijnen dat het “inderdaad uitzonderlijk stil is aan de overkant.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

7 REACTIES

  1. Het probleem is dat hij de enige Belg is die normaal Nederlands kan. Dat wordt op zich al als te kritisch opgevat. Verder dan een doorsnee immigrant na een dag zijn ze hier in tweehonderd jaar nooit gekomen.

  2. Macron is ook weer actief om de rest van Europa te helpen desintegreren, hij zegt tegen Boris Johnson dat Frankrijk één land is; de Ieren zijn al bezig het Engels op te geven.

  3. Ik zag ergens een duur hotel ontstaan, ze wilden gelijk de hele buurt claimen na eerst wat gekonkel om hun achterlijke manipulatie niet al te veel op te laten vallen. Ze wilden bijvoorbeeld alle bomen laten kappen om beter in de kijker te staan. Ze schepten daar zelfs over op.
    Tegelijkertijd kwamen schijnbaar ongerelateerd de verhalen van slavernij in het verleden los. Het enig overgebleven argument in iedere burenruzie van dit soort.

Leave a Reply