wo 22 maart 2023

Vlaams Belang distantieert zich van Jürgen Conings nadat politie klantenkaart Turkse pitabar vindt

POLITIEK – Vlaams Belang wil als partij niets meer met de verdwenen beroepsmilitair Jürgen Conings te maken hebben. Dat bevestigt voorzitter Tom Van Grieken in een officiële verklaring die langs alle sociale mediakanalen verspreid wordt. De aanleiding: een klantenkaart van Turkse pitabar “Bij Mehmet” in Maasmechelen, waar Conings mogelijk regelmatig over de vloer kwam.

“Sorry, maar hier moeten wij de grens trekken. Wij willen en zullen ons niet inlaten met dergelijke verraders van de hardwerkende Vlaamse middenstand“, fulmineert Van Grieken verontwaardigd. “Elke burger is vrij om zijn of haar geld uit te geven waar hij of zij wil, maar onze boodschap is altijd duidelijk geweest: eerst onze mensen. Dat je af en toe zin krijgt in een kapsalon of broodje dürüm begrijpen wij ook. Zeker na een avondje comazuipen onder vrienden. Maar dit soort multiculinair moslimgeknuffel strookt niet met onze visie voor Vlaanderen. Het ga je goed, Jürgen. Maar liefst wel ergens anders. Probeer N-VA maar of zo.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

11 REACTIES

  1. Naarmate de hoererij overal toeneemt, komt er een verbod op het woord hoer.
    Hoe politiek onze problemen definieert, is achterlijker dan de bulo.
    Zo is trouwens het blo (buitengewoon lager onderwijs) in Nederland verdwenen, omdat de term te discriminerend zou zijn.

  2. In Nederland is de politieke oplossing van corona een viervoudige verhoging van tabak na de verdrievoudiging van de normale prijs die de aanleiding was van corona.

    Dan is Jürgen Conings nog een genie.

    Mark Rutte werd premier van Nederland na een vergelijking die hij maakte met de verwoesting van hele oerwouden terwijl ze in je vuilniszak zoeken naar je naam en adres.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: