ma 11 december 2023

Bart De Wever komt covid-patiënten geruststellen dat hij voor kernenergie zal blijven vechten

POLITIEK – Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever is het kernenergiedebat nog lang niet gesloten. De Antwerpse burgemeester heeft geen begrip voor een geplande kernuitstap en dat mag geweten zijn, zegt hij zelf. Ondertussen gaat de politicus op intensieve zorgen rond om kritieke covid-patiënten persoonlijk te garanderen dat hij voor het voortbestaan van elke goed functionerende reactor zal blijven vechten.

“U heeft niets te vrezen”, vertelt De Wever aan een jonge vrouw die al een week beademd wordt en amper bij bewustzijn kan blijven. “Ik begrijp waar de mensen van wakker liggen en laat dit thema niet rusten. Daar hebben die wereldvreemde groenen met hun ideologische dogma’s geen kaas van gegeten. Mocht u dit overleven, beloof ik dan ook op uw stem te kunnen rekenen. Bon, ik laat u rustig verder snakken naar adem. Hopelijk bent u op tijd hersteld om op de Groenplaats te komen schaatsen. Ik weet niet of u het beseft, maar de plaatselijke middenstand heeft het best wel moeilijk nu.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Het klimaat wordt veranderd; het leven van allerlei soorten vissen wordt gewijzigd, allemaal door de opslag van nucleaire straling. Al het afval dat ze hebben is wat ze ‘kleinschalige nucleaire straling’ noemen. Nou, het heeft niets te maken met de schaal. Als je het afval in zee gooit, is het vanaf het begin besmet en hebben ze alleen instrumenten die de straling tot op zekere hoogte kunnen aflezen. Bovendien hebben ze niet de technologie om het te meten. Ze gaan er dus vanuit dat het niet relevant is. Maar dat is het gevaarlijkste stralingsniveau, en daar weten ze niets van.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: