za 3 december 2022

Carrera Neefs vormt kartel met socialisten dat meteen “Vooruit Met De Geit” gaat heten

POLITIEK – Het Wuustwezelse gemeenteraadslid Carrera Neefs is nog maar net de deur gewezen bij Vlaams Belang of ze heeft al een nieuwe politieke partner beet: de socialisten. In tegenstelling tot Tom Van Grieken zet sp.a-voorzitter Conner Rousseau de deur open voor een kartel. “Alleen op voorwaarde dat de hele constellatie ‘Vooruit Met De Geit’ gaat heten, want dat bekt lekker op sociale media en daar doen we het per slot van rekening voor”, benadrukt Rousseau.

Neefs zelf geeft aan blij te zijn dat ze na N-VA en Vlaams Belang haar politieke gewicht aan een derde partij kan hangen en hoopt dat de “bescheiden inhoudelijke verschillen” overbrugbaar zullen blijven. “Dat komt wel snor”, glundert ze op Instagram. “Giet een vleugje nationalisme bij de sossen en je weet nooit wat voor intereSSante [sic] combo je krijgt. We zullen als twee uitgestrekte armen naar elkaar toegroeien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. Voor een helder begrip.
    We moeten begrijpen dat de naoorlogse Nederlandstalige literatuur bestaat uit het ridiculiseren van geloof. Iedere scholier is erin gepokt en gemazeld. Het draait, naast fascisme, om seks en gerelateerde psychosen. Als je daar geen zin in hebt, lig je er vanaf het begin af aan uit.

  2. Ik hoorde van een Nederlander dat hij ooit Gerard Reve op tv zag voor een interview op een socialistische zender.
    Het ging ongeveer zo. Hij zei u hebt me helemaal uit Frankrijk gehaald met een taxi en u gaat me zo weer terugbrengen. Maar wist u dan niet dat het fascisme uit het socialisme is gegroeid? De verbinding werd direct verbroken.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: